T : +31(0)20 789 4601
E : info@friedmannhousing.nl
 • en
  • nl

Singel Amsterdam

Rent
€4,800 (excl.)

Singel Amsterdam

Apartments
singel, amsterdam Amsterdam

Property Description

Spectaculair luxe appartement, gelegen op de derde en vierde verdieping van twee aangrenzende monumentale panden met 10 ramen breed uitzicht over de Singel! Het appartement is ca. 300 m2 gesitueerd op twee woonlagen met drie ruime slaapkamers + kantoorruimte welke ook is in te richten als slaapkamer, 2 badkamers, een grote living met woonkeuken.

Indeling
Statig en ruim opgezet gemeenschappelijk entree en trappenhuis op de begane grond.
Eigen entree op de derde verdieping. Ruime hal, hier bevindt zich de ruime eerste badkamer met toilet, wastafel, douche en ruim bad. Verder is op de derde etage de prachtige werkkamer, woonkamer, keuken en een van de drie slaapkamers (aan de achterzijde) gesitueerd. De werkkamer is spectaculair met een open gewerkte balkenvloer. U kijkt door de balken naar het eeuwenoude dakspanten. Zowel de woonkamer als de werkkamer kijken uit over de Singel en beide ruimtes zijn voorzien van een parketvloer en openhaard. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich de keukenruimte die aan de binnenplaats grenst, de woonkeuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde van het appartement bevindt zich een grote slaapkamer. Via deze slaapkamer heeft u toegang tot het riante dakterras. De vierde etage is uitgevoerd met een tweede badkamer ( met doucheruimte en bad), masterbedroom en een derde slaapkamer. De woning is fraai gemeubileerd, voorzien van parket en uiteraard voorzien van een muziekinstallatie en een tv.

Locatie
In de directe nabijheid zijn bijzondere winkels in de bekende 9 Straatjes, fijne restaurants en gezellige cafés te vinden, evenals de supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook de geliefde Jordaan is op loopafstand gelegen. Het openbaar vervoer is op steenworp afstand te bereiken via de Raadhuisstraat, de Nieuwezijds Voorburgwal en het Centraal Station. Het bruisende hart van de stad met tal van winkels, bezienswaardigheden en voorzieningen maakt deze locatie tot een unieke plek, waar het comfortabel wonen is, in een prachtig pand aan het Singel.

Voorwaarden
Deze gemeubileerde woning is zowel voor een korte (3 mnd.) tot langere periode te huur. De borg is een maand huur. De woning kan eventueel ook ongemeubileerd worden gehuurd.

Property Details

Price:
€4,800 (excl.)
Type:
Apartments
Purpose:
Rent
Status:
Normal
Property Size:
300 sq mtr
Property Lot Size:
300 sq mtr
Bedroom:
3
Bathroom:
2

Location of this Property

Similar Listings

 • Rent€1,650 (excl.)

  Amstelkade

  amstelkade, amsterdam Amsterdam
    Apartments  85 sq mtr  2 Bed  1 Bath
 • Rent€1,400 (excl.)

  Lijnbaansgracht

  Lijnbaansgracht, amsterdam Amsterdam
    Apartments  65 sq mtr  1 Bed  1 Bath
 • Rent€1,650 (excl.)

  Koninginneweg

  Koninginneweg, amsterdam Amsterdam
    Apartments  75 sq mtr  2 Bed  1 Bath
 • Rent€975 (excl.)

  Nijhoffstraat

  Nijhoffstraat, weesp Weesp
    Apartments  75 sq mtr  2 Bed  1 Bath
 • Rent€1,700 (incl.)

  Droogbak

  droogbak, amsterdam Amsterdam
    Apartments  - sq mtr  1 Bed  1 Bath
 • Rent€1,650 (excl.)

  Willemsparkweg

  willemsparkweg, amsterdam Amsterdam noor...
    Apartments  75 sq mtr  1 Bed  1 Bath

Comments are closed.